DEČIJI ROĐENDANI

NAJZABAVNIJI DEČIJI ROĐENDAN U COIN CLUBU – PADEL, MALI FUDBAL I NEZABORAVNA ZABAVA!

Zamislite savršen dan za Vaše dete – pun akcije, smeha i nezaboravnih trenutaka! Coin Club Vam pruža upravo to: jedinstveno mesto za proslavu dečijeg rođendana koje će oduševiti svako dete!
U našem klubu možete organizovati nezaboravne rođendanske zabave koje uključuju pristup modernim terenima za padel i mali fudbal, gde će se deca moći igrati i uživati pod stručnim nadzorom. Naši tereni su savršeni za male sportiste i ljubitelje igre na otvorenom.

Ali to nije sve! Osim sportskih aktivnosti, nudimo i mogućnost rentiranja posebnog prostora za rođendane, opremljenog svim potrebnim sadržajima za nezaboravnu proslavu. Prostor je prilagođen deci, bezbedan i komforan, a ukrašen je tako da stvori pravu rođendansku atmosferu.I kao šlag na tortu, angažujemo najbolje dečije animatore u gradu! Naši profesionalni animatori su tu da zabave decu kroz kreativne i edukativne igre, čineći svaki rođendan jedinstvenim i posebnim.

Uz naše animatore, zabava je zagarantovana, a rođendan Vašeg deteta će biti događaj koji će se dugo pamtiti.Budite domaćin nezaboravnog dečijeg rođendana u Coin Clubu – mesto gde svaki rođendan postaje avantura!

 

Cenovnik za rođendanske proslave

Opcija 1:

Opcija 2:

Dodatne Mogućnosti:

 

Rezervišite svoj termin već danas i doživite čaroliju nezaboravne proslave!